Головна Новини Політика внутрішня політика У Нацполиции сказали, хто допоміг Росії захопити Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нацполиции сказали, хто допоміг Росії захопити Крим

У поліції впевнені, що не можна недооцінювати організовану злочинність

21 серпня 2019, 12:00 comments3325
Поділіться публікацією:
У Нацполиции сказали, хто допоміг Росії захопити Крим

Перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін заявив, що Росія легко анексувала Крим у 2014 році багато в чому завдяки підтримці так званих "злодіїв в законі" і лідерів організованих злочинних угруповань.

"Саме завдяки підтримці "злодіїв в законі", а також лідерів злочинних угруповань, діючих на той час на території АР Крим, на початковому етапі були організовані блокування та захоплення наших військових частин. Чому їм це вдалося? Тому що вони були всюди: й Верховної Раді АРК, й Уряді, й правоохоронних органах АР Крим.", — написав він у своєму Facebook.

Аброськін також навів цитату з книги Марка Галеотті "Злодії", в якій зазначено, що так званий "прем'єр" Криму Сергій Аксьонов "має "злодійське" минуле, а в 1990-е роки носив кличку Гоблін і був членом ОЗУ "Сейлем".

За словами першого заступника голови НПУ, не можна недооцінювати "злодіїв у законі".

""Злодії в законі" та лідери злочинних угруповань зараз зміцнили свої позиції — вони беруть активну участь у всіх процесах життєдіяльності країни, іх представники за останній час інтегрувалися у всі владні та правоохоронні структури нашої країни. Це вже не "вори" минулого століття, це керівники мафіозних кланів", — зазначив поліцейський.

Аброськін звернув увагу, що США, країни Євросоюзу і навіть Росія прийняли законодавство і роблять все, щоб захиститися від організованої злочинності та "злодіїв у законі".

"Лише Україна залишається їх останнім європейським "форпостом-притулком", країною, де вільно себе почувають "злодіі в законі". Їх кількість, тих, хто прибувають з РФ та інших пострадянських країн, з кожним роком збільшуються, й це вже загроза для національної безпеки нашої країни. Для боротьби з цим злочинним світом потрібен відповідний закон", — додав він, висловивши надію, що новий склад Верховної Ради ухвалить закон, що підсилює відповідальність для "злодіїв в законі".


Як повідомляв сайт "Коментарі", в Києві оголошений у розшук небезпечний злодій-"клофелінщик".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!