Головна Новини Політика внутрішня політика Глава офісу президента Андрій Богдан подав в суд на журналістів програми "Схеми"
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава офісу президента Андрій Богдан подав в суд на журналістів програми "Схеми"

Позов політика стосується захисту особистої честі і гордості які, на його думку, були незаконно порушені журналістами

23 серпня 2019, 17:31 comments2338
Поділіться публікацією:
Глава офісу президента Андрій Богдан подав в суд на журналістів програми "Схеми"

Проблема конфлікту між журналістами і головою офісу президента почалася з моменту, коли стало відомо, що Богдан раніше був персональним адвокатом Ігоря Коломойського, але до цього служив у "Партії Регіонів", більше того, під час передвиборної кампанії, він не одноразово літав в Ізраїль на зустріч з колишнім губернатором Дніпропетровської області.

Програма "Схеми: корупція в деталі" провела своє власне розслідування і з'ясувала, що Андрій Богдан потрапляє під закон про люстрацію, та не має права входити в державно-управительный комітет. Перший суд вже з оскарження цієї справи вже відбувся 18 квітня, і Богдан був повністю звільнений від будь-яких звинувачень в свою сторону.

Більше того, Андрій Богдандвічі обіймав посаду уповноваженого з питань антикорупційної політики у часи головування Віктора Януковича. В цьому порядку, він автоматично потрапляє під люстрационую "чистку", яка була створена відповідно до законом України в 2014 році " Очищення влади".

Вперше він був призначений на високу політичну посаду колишнього прем'єр-міністра Миколи Азарова, а після перейшов на роботу юристом до Ігоря Коломойського, який підтвердив цю інформацію.

Тепер Богдан займає посаду особистого радника Володимира Зеленського, і в судновому порядку вирішив захистити свою честь і совість методом законного розгляду. Подавши позов на журналістів програми "Схема", він звинуватив їх у неправдивих звинуваченнях своєї професійної діяльності.

Підготовчий суд Шевченківського району, який стосується розгляду по даній справі, має відбутися 19 вересня 2019 року о 10:00 ранку.

"Коментраии" раніше повідомляли, що Богдан написав заяву про звільнення



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!