Головна Новини Політика внутрішня політика Ще один обмін полоненими може відбутися до кінця року
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще один обмін полоненими може відбутися до кінця року

Денисова розповіла про те, як проходить підготовка до чергового обміну

10 вересня 2019, 10:59 comments1711
Поділіться публікацією:
Ще один обмін полоненими може відбутися до кінця року

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова розповіла про те, чи є перспективи ще одного обміну утримуваними особами між Україною і Росією до кінця року.

"Перспективи обміну є, я вважаю, що в цього року відбудеться обмін", — заявила Денисова. - Ми не зупиняємося, ми проводимо особисті переговори, президент і керівник робочої групи, саме пан Єрмак, проводять переговори для того, щоб повернути всіх. Зараз наших, які ідентифіковані, 113, з них 89 кримських татар".

Як повідомляло видання "Коментарі",  7 вересня, Україна і Росія провели обмін утримуваними особами у форматі 35 на 35. В Україну повернулися, зокрема, 24 військовополонених моряка, кримський режисер Олег Сенцов, журналіст Роман Сущенко, Станіслав Клих, Олександр Кольченко, Микола Карп'юк, Володимир Балух, Євген Панов, Павло Гриб, Олексій Сизонович, Едем Бекіров і Артур Панов. Українські моряки були звільнені на поруки омбудсмена Людмили Денисової.

Україна видала Росії, зокрема, колишнього головного редактора "РИА Новости — Украина" Кирила Вишинського, військового Віктора Агєєва, бойовика "ДНР" і фігуранта справи авіакатастрофи рейсу МН17 Володимира Цемаха, завербованого українського військового Олександра Ракушина та інших.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!