Головна Новини Політика внутрішня політика Обмін заручників «всіх на всіх»: глава МЗС зробив важливу заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Обмін заручників «всіх на всіх»: глава МЗС зробив важливу заяву

У списки на обмін хочуть внести кримінальних авторитетів

17 вересня 2019, 08:25 comments1817
Поділіться публікацією:
Обмін заручників «всіх на всіх»: глава МЗС зробив важливу заяву

Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко вважає, що обмін утримуваних осіб за формулою "всіх на всіх" не є життєздатним.

"Що стосується обміну, то я вам скажу, що ідеальна формула прописана – "всіх на всіх", яка всім дуже подобається. Насправді, вона не є життєздатною", — заявив він.

За його словами, в першу чергу необхідно чітко з'ясувати, які люди підлягають обміну за цією формулою. Проблеми виникають із-за того, що в списки на обмін включають "кримінальних авторитетів, які є друзями тих, хто знаходиться з того боку".

Пристайко стверджує, що ці люди не мають ніякого відношення до конфлікту на Донбасі, тому списки через них не узгоджуються.

Нагадаємо, 7 вересня поточного року між Україною і Росією відбувся масштабний обмін полоненими за формулою "35 до 35". Серед звільнених 24 захоплених в Керченській протоці моряка і 11 політв'язнів.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", українська сторона вже підготувала і передала списки утримуваних у Росії громадян України. Очікується, що новий обмін полонених відбудеться в цьому році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!