Головна Новини Політика внутрішня політика Кличко в компанії екс-нардепів відвідав вечірку брата «короля російської мафії», - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Кличко в компанії екс-нардепів відвідав вечірку брата «короля російської мафії», - ЗМІ

Святкування проходило в елітному київському ресторані на Дніпрі

17 вересня 2019, 13:50 comments15840
Поділіться публікацією:








Кличко в компанії екс-нардепів відвідав вечірку брата «короля російської мафії», - ЗМІ

Журналісти програми "Гроші" з'ясували, що 13 вересня мер Києва Віталій Кличко разом з колишніми народними депутатами Артуром Палатним ("БПП") і Валерієм Іщенком ("УДАР") відвідали вечірку кузена "короля російської мафії" Семена Могилевича Анатолія Мілявського.

picture

Як зазначають ЗМІ, Мілявський, якому виповнилося 74 роки, був двічі судимий за часів СРСР. Він, за інформацією журналістів, співпрацював з ОЗУ кримінальних авторитетів "Кулі" і "Рибки".

"Якщо говорити про Анатолія Мілявського, то це людина достатньо відома в кримінальному світі", — зазначив у коментарі "Грошам" журналіст-розслідувач Володимир Бойко.

picture

Журналісти також зафіксували, що в ресторан прибули колишні нардепи Артур Палатний та Валерій Іщенко, а також такий собі Олександр Модлицький, який, як стверджують "Гроші", відомий у кримінальному світі як "Шура красномордий".


На заході, за даними ЗМІ, також були присутні член виконкому Федерації боксу України Володимир Довгун, якого журналісти вважають лідером кримінального світу у Кропивницькому. Відвідав святкування Ігор Левітас, який, як стверджують "Гроші", є кримінальним лідером Борисполя і раніше входив в ОЗУ авторитета "Боника". Також був помічений Борис Казимір, який, за інформацією журналістів, нібито "контролює" київський Поділ.

На вечірці фотографи "Грошей" помітили батька ексдепутата Київради і бізнесмена Вадима Столара Михайла Столара, а також авто сім'ї Юрія Єриняка, якого в пресі називають авторитетом "Юрою Молдованом".

picture

"Злиття криміналітету з владою, з економікою, відбулося давно. І не можливо досягти економічного чи політичного успіху, не маючи зав’язків в кримінальних колах", — додав Бойко у коментарі "Грошам".

Варто відзначити, що периметр навколо ресторану контролювали співробітники поліції. У ресторані журналістам підтвердили, що Віталій Кличко приїжджав на захід 13 вересня. Вечірка була на 200 осіб.

Як писав сайт "Коментарі", в мережі активно з'явився відеозапис, на якому видно застілля за участю мера Києва Віталія Кличка та новообраного депутата Верховної Ради від "Опозиційною платформи — За життя" Вадима Столара.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!