Головна Новини Політика внутрішня політика Янукович захотів повернутися в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Янукович захотів повернутися в Україну

Захисники роблять все, щоб після прибуття в Україну екс-президента не посадили до в'язниці

24 вересня 2019, 09:58 comments4280
Поділіться публікацією:








Янукович захотів повернутися в Україну

Екс-президент Віктор Янукович хоче повернутися в Україну, про що заявляє його адвокат Віталій Сердюк.
За словами захисника, Янукович вважає себе легітимним президентом і все ще хоче покарати винних у його поваленні, що нібито сталося  шляхом державного перевороту.
"Захистом здійснюються заходи, які забезпечать можливість його перебування на батьківщині. Основні завдання, поставлені клієнтом, — це забезпечити притягнення до відповідальності винних у здачі Криму, винних у скоєнні антиконституційного захоплення влади або державного перевороту — зараз виконуються", — говорить адвокат екс-президента .



Віталій Сердюк каже, що захисники Януковича зараз докладають максимум зусиль, щоб засудженого за державну зраду екс-президента після прибуття в Україну не посадили до в'язниці.
"Він зараз перебуває на території РФ тимчасово. І захистом здійснюються заходи, які забезпечать можливість його перебування на батьківщині", — запевняє Сердюк. Адвокати впевнені, що їм вдасться скасувати "політично мотивований" вирок Януковичу. Втім, прокурор ГПУ Руслан Кравченко запевняє, що держобвинувачення впевнене в своїй перемозі, адже вирок Оболонського райсуду Києва — "мотивований і законний".

 Як раніше повідомляв сайт "Коментарі", ексвіцепрезидент США Джо Байден заявив, що саме його дзвінок міг стати причиною втечі Віктора Януковича в 2014 році. Про це він написав у своїй книзі мемуарів "Обіцяй мені, тато", яка вийшла у світ в листопаді 2017 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!