Головна Новини Політика внутрішня політика Супрун розповіла, як її майбутню кар'єру бачать Зеленський і Гончарук
commentss НОВИНИ Всі новини

Супрун розповіла, як її майбутню кар'єру бачать Зеленський і Гончарук

Уляна Супрун провела кілька зустрічей з президентом і прем'єром на тему медреформи

25 вересня 2019, 16:38 comments2429
Поділіться публікацією:
Супрун розповіла, як її майбутню кар'єру бачать Зеленський і Гончарук

Колишня в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла про зустріч з президентом Володимиром Зеленським та прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком, який позначив ставлення до екс-чиновниці з боку нових осіб. Про це передає "24 канал".

"Я кілька разів зустрічалася з представниками Офісу Президента, кілька разів з новим прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком перед тим, як він обійняв посаду. Олексій мені відверто сказав, що Офіс Президента категорично проти того, щоб я залишилася на цій посаді", — розповіла Супрун .

При цьому вона підкреслила, що представники нового уряду запросили її для обговорення впроваджених нею реформ в медичну галузь, оскільки вони розуміють, що це правильний шлях і будуть продовжувати працювати в цьому ж напрямку.

"При цьому чітко визначити, чи залишиться моя команда в МОЗ, відповісти прем'єр-міністр не зміг, також і президент", — позначила Уляна Супрун.

Вона розповіла, що що коли пропонувала залишити свого заступника, то Зеленський і Гончарук були категорично проти людей, які працювали з ним в Міністерстві.

Відзначимо, що після призначення нової голови МОЗ Зоряни Скалецької в міністерстві вже встиг розгорітися скандал. Працівники органу звернулися з відкритим листом до прем'єр-міністра Олексію Гончаруку через загрозу зриву медичної реформи через дії нового керівництва. У заяві, яку підписали понад 40 держслужбовців, то кажуть, що "робота міністерства фактично паралізована останні 3,5 тижні".

Нагадаємо, портал "Коментарі" висвітлював першу зустріч в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун з президентом Володимиром Зеленським, яка відбулася в серпні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!