Головна Новини Політика внутрішня політика Януковича викликали в апеляційний суд
commentss НОВИНИ Всі новини

Януковича викликали в апеляційний суд

Київський апеляційний суд продовжує слухання апеляції на вирок Януковичу у справі про держзраду

26 вересня 2019, 14:12 comments2128
Поділіться публікацією:
Януковича викликали в апеляційний суд

Київський апеляційний суд викликає колишнього президента Віктора Януковича на засідання 30 вересня.

Оголошення розміщено в газеті "Урядовий Кур'єр".

Януковича викликають у якості обвинуваченого у зв'язку з розглядом апеляції на вирок Оболонського районного суду від 24 січня, згідно з яким екс-президент засуджений на 13 років ув'язнення за державну зраду.

"Київський апеляційний суд викликає Вас як обвинуваченого на 11.00 30 вересня 2019 року. Місцезнаходження суду: м. Київ, вул. Солом'янська, 2-А. Додатково просимо подати такі документи: Документ, що посвідчує особу (паспорт)", — йдеться в тексті повістки.

Захист заявив низку клопотань, зокрема, про допит свідків подій 20 лютого 2014 року, які стосуються масового розстрілу на Майдані Незалежності в Києві.

24 січня 2019 року Оболонський районний суд Києва засудив Януковича до 13 років позбавлення волі за державну зраду і пособництво у веденні агресивної війни проти України з боку Російської Федерації. У той же час суд визнав Януковича невинним за звинуваченням у пособництві посягання на територіальну цілісність України, що призвело до загибелі людей або інших тяжких наслідків.

Як повідомляв портал "Коментарі", Європейський суд своїм рішенням від 24 вересня скасував санкції Євросоюзу щодо колишнього президента України Віктора Януковича.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!