Головна Новини Політика внутрішня політика Главу Госаудитслужби Гаврилову звільнили за підозру в корупції
commentss НОВИНИ Всі новини

Главу Госаудитслужби Гаврилову звільнили за підозру в корупції

НАБУ оголосило Лідії Гаврилової підозра в незаконному збагаченні на 10 млн грн

30 вересня 2019, 11:19 comments2091
Поділіться публікацією:
Главу Госаудитслужби Гаврилову звільнили за підозру в корупції

Вчора, 29 вересня, Кабінет міністрів України звільнив главу Державної аудиторської служби Лідію Гаврилову, яку українські антикорупційні органи звинувачують в декларуванні недостовірної інформації. Про це передає "Радіо Свобода".

Так, ще 23 січня детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) повідомили Гаврилової про підозру у незаконному збагаченні в розмірі близько 10 мільйонів гривень та декларування недостовірних даних. За даними слідства, чиновник протягом 2015-2017 років отримала у власність активи, законність підстав придбання яких не підтверджена доказами, і вартість яких значно перевищує її законні доходи.

У НАБУ відзначили, що мова йде про придбані квартиру і два паркомісця в Києві, позашляховику, дорогих меблів, техніки, золотих злитках, а також 112,8 тисячі доларів США та 8,5 тисячі євро готівкою.

Тоді сама підозрювана заявила на своїй сторінці в Facebook, що справа проти неї є "помстою" з боку представників НАБУ. За словами Гаврилової, знайдене у неї під час обшуку майно "ні в якому разі не є хабарем". Вона пояснила, що золоті злитки є подарунками, а валюту у неї зберігали родичі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відомий український бізнесмен і ведучий Андрій Пальчевський має намір балотуватися в мери Києва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!