Головна Новини Політика внутрішня політика НАПК знайшло порушення в декларації секретаря РНБО
commentss НОВИНИ Всі новини

НАПК знайшло порушення в декларації секретаря РНБО

Також недостовірні відомості вказав колишній народний депутат

30 вересня 2019, 13:20 comments1558
Поділіться публікацією:
НАПК знайшло порушення в декларації секретаря РНБО

Національне агентство з питань запобігання корупції виявило недостовірну інформацію в деклараціях про доходи у секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олександра Данилюка та народного депутата Віктора Шевченка, передає прес-служба відомства.

Так, за результатами перевірки виправлених декларацій Олександра Данилюка за 2015 і 2016 роки, коли він обіймав посаду міністра фінансів, встановлено, що чиновник вніс недостовірні відомості про житловий будинок та земельну ділянку, яка належить йому та його дружині на праві спільної власності. Сума недостовірних відомостей в обох деклараціях становить 1 млн 600 тис. грн.

Народний депутат 8-го скликання ("УКРОП") Віктор Шевченко не вніс у виправлену декларацію про доходи за 2017 рік автомобіль, який належить йому на праві користування, корпоративні права, які є у нього і його дружини, а також доходи дружини.

Як повідомляв сайт "Коментарі", НАПК виявило недостовірні дані в декларації про доходи за 2016 рік тодішнього заступника міністра з питань окупованих територій і тимчасово переміщених осіб Юрія Гримчака на суму понад 1 млн грн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!