Головна Новини Політика внутрішня політика Меркель призначила уповноваженого з транзиту газу з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Меркель призначила уповноваженого з транзиту газу з України

Граф Вальдерзее став уповноваженим німецького уряду по забезпеченню газового транзити в Україну

30 вересня 2019, 19:28 comments1621
Поділіться публікацією:
Меркель призначила уповноваженого з транзиту газу з України

Канцлер Німеччини Ангела Меркель призначила уповноваженого з транзиту газу з України. Про це на своїй сторінці в Twitter повідомив посол України в Німеччині Андрій Мельник.

"Федеральний канцлер Ангела Меркель призначила графа Вальдерзее уповноваженим німецького уряду по забезпеченню газового транзиту з Україною. Приємно, що свій перший офіційний візит посол здійснив саме в українське посольство в Берліні", — йдеться в повідомленні Мельника в Twitter.

Нагадаємо, що 19 вересня в Брюсселі відбулися тристоронні переговори по газу з участю України, Російської Федерації та Європейського союзу. На зустрічі сторони обговорювали продовження контракту на транзит газу з Російської Федерації в Європу по українській ГТС після 2019 року.

Зазначимо, що чинна угода закінчується в кінці 2019 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Кабмін прийняв проект закону про видобуток бурштину. 29 вересня Кабінет Міністрів України затвердив пакет проектів законів для упорядкування діяльності з видобутку бурштину в західних регіонах країни. Прийняті парламентом зміни передбачають, зокрема, скасування процедур додаткового узгодження дозволів на користування надрами з боку відповідних обласних рад, продаж дозволів через відкриті електронні аукціони та ін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!