Головна Новини Політика кабмін Кабмін прийняв проект закону про видобуток бурштину
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін прийняв проект закону про видобуток бурштину

Тепер "бурштинова" процедура буде спрощена, що дозволить державі контролювати видобуток і збут

30 вересня 2019, 12:28 comments2941
Поділіться публікацією:
Кабмін прийняв проект закону про видобуток бурштину

29 вересня Кабінет Міністрів України затвердив пакет проектів законів для упорядкування діяльності з видобутку бурштину в західних регіонах країни. Про це передає "Інтерфакс-Україна", посилаючись на сайт Кабміну.

Прийняті парламентом зміни передбачають, зокрема, скасування процедур додаткового узгодження дозволів на користування надрами з боку відповідних обласних рад, продаж дозволів через відкриті електронні аукціони та ін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що 2 вересня глава держави Володимир Зеленський на зустрічі з членами Кабінету Міністрів, керівництвом Верховної Ради і представниками правоохоронних органів доручив уряду і парламентській більшості розробити і до 1 грудня 2019 прийняти закони про легалізацію видобутку бурштину, що за останній десятиліття стало буквально "бичем" корупції і злочинності.

Також в Російській Федерації оголосили про свою повну перемогу над лісовими пожежами, при цьому зазначивши, що напередодні російські пожежні загасили сім загорянь на загальній площі менше 100 гектарів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!