Головна Новини Світ Росія Росія заявила про повну перемогу над лісовими пожежами
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія заявила про повну перемогу над лісовими пожежами

Російська влада запевнила, що на сьогоднішній день в країні немає жодного загоряння

30 вересня 2019, 09:25 comments1923
Поділіться публікацією:
Росія заявила про повну перемогу над лісовими пожежами

Станом на 30 вересня на території Росії немає жодної лісової пожежі. Про це повідомляє російське відомство "Авіалісохорона", відзначаючи, що напередодні російські пожежники загасили сім загорянь на загальній площі менше 100 гектарів.

Зазначимо, що ще минулого тижня російські ЗМІ повідомляли про лісові пожежі на території країни, незважаючи на настання осені. Зокрема, мова йшла про загоряння в Бурятії і Краснодарському краї.

Нагадаємо, цього літа серйозно від пожеж постраждали ліси Сибіру, дим від пожеж у якій сягав територій США і Канада. Російська влада тривалий час відмовлялася гасити загоряння, посилаючись на відсутність небезпеки для населених пунктів і занадто високу вартість таких робіт.

Станом на кінець серпня загальний збиток від лісових пожеж у Росії в 2019 році склав близько 7 млрд рублів (близько 2,5 млрд грн).

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", головна причина масштабних пожеж в Сибіру — необережне поводження з вогнем, хоча раніше російська влада називала причиною жарку погоду, а також відсутність опадів і сухих гроз.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!