Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко призначив 3 млн грн за інформацію про замовників Гонтаревої
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко призначив 3 млн грн за інформацію про замовників Гонтаревої

Порошенко нагадав, що нещодавно провів зустріч з Гонтарєвою у Лондоні

30 вересня 2019, 21:00 comments2157
Поділіться публікацією:
Порошенко призначив 3 млн грн за інформацію про замовників Гонтаревої

П'ятий президент України Петро Порошенко призначив 3 млн гривень за інформацію про замовників екс-глави Нацбанку Валерії Гонтаревої. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Днями вже ділився враженнями від спілкування з Валерією Гонтарєвою у Лондоні. ДТП, підпал машини й будинку — це помста за її мужні і сильні реформаторські кроки на посаді голови НБУ. Повадки її ворогів інакше, як бандитськими, і не назвеш. Недруги Гонтарєвої нині в фаворі. Думають, ніби Бога за бороду схопили. І впевнені, що сховають кінці у воду", — написав Порошенко.

Екс-президент додав, що намагається не дати не дуже активному слідству жодного шансу на бездіяльність і тому прийняв рішення призначити винагороду до трьох мільйонів гривень. Це — тим, хто надасть достовірну інформацію про замовника та виконавців про замахи на життя та майно Валерії Гонтарєвої, яка дозволить притягнути винних до відповідальності.

"Коло осіб, на які падають підозри, не таке вже й широке. Пальцем тикнеш — і попадеш. Але дуже важливо в легальний спосіб встановити і покарати злочинців. Щоби усе було за законом", — додав він.

Нагадаємо, що в суботу 28 вересня 2019 року Петро Порошенко з дружиною відвідали Валерію Гонтареву, яка перебуває в лікарні в Лондоні.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", завтра Порошенко розповість багато цікавого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!