Головна Новини Політика внутрішня політика Суд не знайшов підстав для арешта Колєснікова
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд не знайшов підстав для арешта Колєснікова

Суд залишив "оппоблоковца" на волі

1 жовтня 2019, 14:03 comments1564
Поділіться публікацією:
Суд не знайшов підстав для арешта Колєснікова

Сьогодні Дніпровський апеляційний суд відмовився взяти під варту колишнього народного депутата України від партії "Опозиційний блок" Дмитра Колєснікова, якого суд першої інстанції відпустив на поруки.

"Я вважаю, що рішення суду першої інстанції є незаконним, прошу його скасувати та обрати запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з грошовою заставою у розмірі завданих збитків — не менше 17 млн гривень", — йдеться в повідомленні.

Прокуратура в своїй апеляції наполягала на утриманні  під вартою.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що 1 жовтня Апеляційний суд у місті Дніпро постановив залишити без зміни рішення суду першої інстанції і відмовився заарештовувати колишнього народного депутата від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула.

Суд розглядав скаргу прокуратури на рішення суду першої інстанції, яка постановила відпустити Олександра Вілкула на поруки.

Вілкула підозрюють у тому, що він, будучи главою Дніпропетровської ОДА, незаконно передав в оренду декілька земельних ділянок, які перебували у колективній власності. У свою чергу, Колесніков, за даними ГПУ, на посаді голови агентства Державного майна сприяв незаконному відчуженню двох цехів оборонного підприємства, яке забезпечувало українську армію ракетами "Смерч" і "Град".

Колеснікова підозрюють у нанесенні збитків державі на суму понад 16 мільйонів гривень. Однак апеляційний суд відпустив його на поруки  депутата Шпенова.

 

 

   



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!