Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський заявив про досягнення домовленості про розведення військ у Петровському та Золотому
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заявив про досягнення домовленості про розведення військ у Петровському та Золотому

Зеленський під час брифінгу наголосив, що гарантує захист і безпеку місцевому населенню Петровська та Золотого

1 жовтня 2019, 20:13 comments2543
Поділіться публікацією:
Зеленський заявив про досягнення домовленості про розведення військ у Петровському та Золотому

Президент Володимир Зеленський заявив, що була досягнута домовленість про початок розведення військ у Петровському та Золотому. Про це він сказав під час брифінгу. Повідомляє кореспондент РБК-Україна.

"Була досягнута домовленість про початок розведення військ — я всіх вітаю з початком, дуже віримо в це — розведення військ в Петровському і Золотому. Хочу заспокоїти, до речі, місцеве населення. Я особисто гарантую, що ви будете захищені, і відведення військових ніяк не вплине на вашу безпеку. Прикладом цього є — ви знаєте прекрасно ситуацію в Станиці Луганській, де відбулося успішне розведення військ", — сказав глава держави.


Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Зеленський підтвердив погодження формули Штайнмаєра. Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна підтвердила текст формули Штайнмаєра, яка у подальшому увійде до нового закону щодо статусу Донбасу.

"Ми відповіли на лист пана Сайдіка, що ми погоджуємо текст формули Штайнмаєра", — заявив український президент на спеціальному брифінгу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!