Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський запевнив, що виборів під дулами кулеметів на Донбасі не буде
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський запевнив, що виборів під дулами кулеметів на Донбасі не буде

Зеленський також додав, що місцевих виборів не буде, якщо на Донбасі залишаться військові

1 жовтня 2019, 21:42 comments1986
Поділіться публікацією:
Зеленський запевнив, що виборів під дулами кулеметів на Донбасі не буде

Президент України Володимир Зеленський, підводячи підсумки засідання Тристоронньої контактної групи у Мінську, де була підписана формула Штайнмайєра наголосив, що виборів під дулами кулеметів на Донбасі не буде і не може бути. Про це повідомляє УНН.

Зеленський також взявся роз'яснити, чим насправді є ”формула Штайнмаєра”, щоб розвіяти "страшилки", які поширювалися останні тижні.

”... тимчасовий закон про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей, відомий також у суспільстві як закон про особливий статус Донбасу, починає діяти на постійній основі за умови, коли там відбудуться місцеві вибори, проведені відповідно до Конституції України та законодавством України, а також публікації звіту ОБСЄ, що вибори відбулися за стандартами ОБСЄ та міжнародними стандартами демократичних виборів", — зазначив Президент і запевнив, що "ніяких виборів під дулами кулеметів не буде і не може бути”.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Зеленський заявив про досягнення домовленості про розведення військ у Петровському та Золотому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!