Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський сказав, коли назвуть дату наступного обміну полоненими
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський сказав, коли назвуть дату наступного обміну полоненими

Україна підготувала дві позиції

9 жовтня 2019, 19:15 comments1560
Поділіться публікацією:
Зеленський сказав, коли назвуть дату наступного обміну полоненими

Президент Володимир Зеленський заявив, що дата наступного обміну полоненими стане відома після проведення саміту у "нормандському форматі", передає "Радіо Свобода".

Про це глава держави сказав під час відвідування виставки "Зброя і безпека", зазначивши, що у української сторони є дві позиції по обміну.

""Саме на "нормандському форматі", були домовленості, що підніметься найголовніше питання – це обмін людей, там їх два обміни: є у нас люди, які на території Росії, є які на території ДНР", — сказав президент.

Зеленський також додав, що Україна не спілкується з Росією з питання обміну полоненими.

Як повідомляв сайт "Коментарі", 7 вересня Україна і Росія провели обмін утримуваними особами у форматі 35 на 35. В Україну повернулися, зокрема, 24 військовополонених моряка, кримський режисер Олег Сенцов, журналіст Роман Сущенко, Станіслав Клих, Олександр Кольченко, Микола Карпюк, Володимир Балух, Євген Панов, Павло Гриб, Олексій Сизонович, Едем Бекіров і Артур Панов. Українські моряки були звільнені на поруки омбудсмена Людмили Денисової.

Україна видала Росії, зокрема, головного редактора РІА "Новости-Украина" Кирила Вишинського, військового Віктора Агєєва, бойовика "ДНР" і фігуранта справи авіакатастрофи рейсу МН17 Володимира Цемаха, завербованого українського військового Олександра Ракушина та ін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!