Головна Новини Політика внутрішня політика Партію "Слуга народу" викрили у політичному тиску на українські телеканали
commentss НОВИНИ Всі новини

Партію "Слуга народу" викрили у політичному тиску на українські телеканали

У партії "Опозиційна платформа – За життя" вважають, що створення тимчасової слідчої комісії по телеканалах "112 Україна", NewsOne і ZIK - спроба зачистити український медіапростір

10 жовтня 2019, 17:00 comments1811
Поділіться публікацією:
Партію "Слуга народу" викрили у політичному тиску на українські телеканали

Регламентний комітет сьогодні рекомендував Верховній Раді створити тимчасову слідчу комісію (ТСК) для розслідування умов зміни власників телеканалів "112 Україна", NewsOne і ZIK. У прес-службі партії "Опозиційна платформа – За життя" заявили, що створення ТСК – це політично мотивоване рішення, основною метою якого є зачистка медіа-простору та знищення незалежних телеканалів.

У партії вважають, що депутати від "Слуги народу" голосували за створення ТСК нібито на догоду президентові України. Політсила також зазначає, що створення ТСК ініціювала Ольга Василевська-Смаглюк, яка не приховує, що є представником Ігоря Коломойського.

"ТСК можна розцінювати виключно як репресивний інструмент, що дозволяє влади нав'язувати і правоохоронцям, і громадськості свою "правду". ТСК повинна стати інструментом тиску на політичних опонентів, створити механізм переслідування журналістів та знищення свободи слова в країні, перетворитися в батіг для управління правоохоронними органами", – резюмували в прес-службі.

Раніше голова Політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук зазначав, що за тиском на свободу слова в нашій країні нібито стоїть особисто президент Володимир Зеленський.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Окружний адмінсуд Києва відмовився задовольнити позов телеканалу 112 Україна, який просив скасувати рішення Нацради з теле- і радіомовлення про позбавлення його ліцензій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!