Головна Новини Політика внутрішня політика В Україні створять реєстр ветеранів війни та платформу Е-ветеран
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні створять реєстр ветеранів війни та платформу Е-ветеран

Кабмін підтримав зміни програми фізичної, медичної та психологічної реадаптації

13 жовтня 2019, 11:40 comments2358
Поділіться публікацією:
В Україні створять реєстр ветеранів війни та платформу Е-ветеран

Незабаром в Україні з'явиться Єдиний державний реєстр ветеранів війни та електронна платформа Е-ветеран. Про це повідомляється на сайті уряду.

Так, Кабінет міністрів підтримав зміни державної цілої програми фізичної, медичної та психологічної реадаптації ветеранів війни та їх сімей.

"Передбачається створення Єдиного державного реєстру ветеранів, який дозволить нарешті чітко визначити не тільки кількість ветеранів, а їх проблеми та потреби. Відповідно, буде можливо чітко визначити шляхи вирішення цих питань. Також, відповідно до змін, внесених в цільову програму, яка нарешті перейшла з Мінсоцполітики до Минветеранам, врахована розробка електронної платформи Е-ветеран", — повідомляється в документі, опублікованому на сайті уряду.

Також уточнюється, що в кожному регіоні буде створено так званий Ветеранський простір, в якому будуть надавати послуги і сервіс ветеранам та їх сім'ям.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кабінет міністрів України вніс зміни в постанову про виплату пенсій громадянам, які проживали на окупованій території Донецької і Луганської областей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.kmu.gov.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!