Головна Новини Політика внутрішня політика У «Слузі народу» запевнили, що «формула Штайнмаєра» найближчим часом не запрацює
commentss НОВИНИ Всі новини

У «Слузі народу» запевнили, що «формула Штайнмаєра» найближчим часом не запрацює

Все буде залежати від безпеки

14 жовтня 2019, 18:11 comments2079
Поділіться публікацією:
У «Слузі народу» запевнили, що «формула Штайнмаєра» найближчим часом не запрацює

Народний депутат від "Слуги народу" Марина Бардіна заявила, що реалізація так званої "формули Штайнмаєра" буде ще нескоро, повідомляє "Громадське".

"Ми бачимо, що ці спроби (розвести війська — ред.) не вдаються, власне, через недотримання тиші. Це наштовхує нас на розуміння, що простої формули не може бути", — сказала нардеп.

За словами парламентарія, для реалізації "формули Штайнмаєра" необхідно встановлення тиші на Донбасі.

"Якщо ми зараз бачимо порушення тиші, коли ми говоримо про можливе розведення, яке нам так само необхідне і відбувається певне затягування, то я думаю, що реалізація формули буде можливою навіть не найближчим часом", — констатувала Бардіна.

Нардеп, відповідаючи на питання про терміни цього "найближчого часу", сказала: "Протягом року".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", президент Володимир Зеленський підтвердив узгодження формули Штайнмаєра. При цьому Зеленський зазначив, що в новому законі "перейдуть жодну червону лінію" і "не буде ніякої капітуляції".

Зеленський пояснив, що "формула Штайнмаєра" — тимчасовий закон про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей, який починає діяти на постійній основі за умови, коли там відбудуться місцеві вибори, проведені у відповідності з Конституцією України та законодавством України, а також після публікації звіту ОБСЄ, що вибори пройшли відповідно до стандартів ОБСЄ та міжнародним стандартам демократичних виборів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!