Головна Новини Політика внутрішня політика В Україні з'явиться електронна система у сфері будівництва
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні з'явиться електронна система у сфері будівництва

Електронна система спростить процедуру подачі документів та оплати штрафів

17 жовтня 2019, 12:59 comments1698
Поділіться публікацією:
В Україні з'явиться електронна система у сфері будівництва

Сьогодні, 17 жовтня, парламент прийняв закон про створення в Україні "Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва". Про це повідомляється на сайті Верховної Ради України.

Так, за ухвалення законопроекту проголосувало 319 депутатів. Сама ж електронна система дасть можливість подавати документи в електронній формі для одержання адміністративних та інших послуг у сфері будівництва та зменшить кількість документів, необхідних для будівництва. Також завдяки системі українці зможуть оплачувати штрафи і адмінпослуги у цій сфері в електронному форматі.

Перебувати електронна система буде на балансі Міністерства розвитку громад і територій України. Заробити вона повинна до 1 грудня 2022 року.

Раніше портал "Коментарі" писав, що президент України Володимир Зеленський підписав Закон, проект якого був прийнятий 3 жовтня, "Про внесення зміни до статті 116 Регламенту Верховної Ради України щодо вимог до пропозицій і поправок до законопроекту, який готується до другого читання". Про це повідомляє прес-служба Офісу глави держави.

Так, у документі зазначено, що пропозиції і поправки до законопроекту, який готується до другого читання, можуть вноситися лише до того тексту законопроекту (розділів, глав, статей, їх частин, пунктів, підпунктів, абзаців, речень), який прийнятий Верховною радою України за основу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://w1.c1.rada.gov.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!