Головна Новини Політика внутрішня політика Гладковського заарештували з можливістю вийти за гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

Гладковського заарештували з можливістю вийти за гроші

Клопотання САП і НАБУ суд задовольнив частково

19 жовтня 2019, 17:16 comments2685
Поділіться публікацією:
Гладковського заарештували з можливістю вийти за гроші

Вищий антикорупційний суд заарештував колишнього заступника секретаря РНБО Олега Гладковського на два місяці з можливістю внесення застави.

Таким чином, скарга адвокатыв колишнього чиновника була відхилена повністю, а клопотання Національного антикорупційного бюро та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури задоволені частково.

"Обрати підозрюваному Олегу Гладковському запобіжний захід тримання під вартою строком на 60 діб до 15 грудня включно. Визначити заставу у розмірі 5 530 розмірів прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що становить 10 млн 623 тис. грн", – оголосив рішення слідчий суддя Тимур Хамзін.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", 17 жовтня співробітники Національного антикорупційного бюро України затримали Олега Гладковського за підозрою у зловживанні службовим становищем.

18 жовтня Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила, що Гладковскому оголосили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем) та ст. 366-1 (Декларування недостовірної інформації) Кримінального кодексу України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!