Головна Новини Політика внутрішня політика Можуть оскаржити: в САП незадоволені зменшенням застави Гладковському в 10 разів
commentss НОВИНИ Всі новини

Можуть оскаржити: в САП незадоволені зменшенням застави Гладковському в 10 разів

Прокурори чекають повного тексту рішення суду

19 жовтня 2019, 19:50 comments18348
Поділіться публікацією:
Можуть оскаржити: в САП незадоволені зменшенням застави Гладковському в 10 разів

Спеціалізована антикорупційна прокуратура може оскаржити рішення Вищого антикорупційного суду про обрання запобіжного заходу колишньому заступнику секретаря РНБО Олегу Гладковскому. Про це сказав прокурор САП Юрій Олефір, повідомляє "РБК-Україна".

Повний текст рішення суду буде оприлюднено в понеділок, 21 жовтня. Після чого сторона обвинувачення буде вирішувати питання про його оскарження, оскільки прокуратура просила для Гладковського заставу в 100 млн грн.

"Застосовано запобіжний захід — тримання під вартою, про який ми просили. Ми ознайомимось з повним текстом ухвали, ознайомимось з мотивами, якими суд керувався про визначення саме такого розміру застави. Якщо вони будуть обґрунтовані, можливо, ми не будемо подавати апеляційну скаргу. Разом з тим, подивимось, якщо вони не відповідатимуть... тоді вже в нас будуть підстави для оскарження", — пояснив прокурор.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше 19 жовтня Вищий антикорупційний суд заарештував Олега Гладковського на два місяці з можливістю внесення застави в 10,6 млн грн.

Адвокати будуть рекомендувати ексчиновнику внести заставу. На думку юристів, кошти будуть виплачені в понеділок, 21 жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!