Головна Новини Політика внутрішня політика В Офісі президента планують збільшити підтримку постраждалих на Донбасі сімей
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента планують збільшити підтримку постраждалих на Донбасі сімей

Також планується збільшити фінансування програми "Доступне житло"

21 жовтня 2019, 16:29 comments1405
Поділіться публікацією:
В Офісі президента планують збільшити підтримку постраждалих на Донбасі сімей

В Офісі президента сьогодні, 21 жовтня, зібралися родичі зниклих без вести військових і цивільних людей на Донбасі, представники уряду та Міноборони. Головною темою засідання став соціальний захист сімей заручників і людей, які безслідно зникли в ході війни. Про це повідомили в прес-службі офісу президента України.

В ході засідання заступник керівника Офісу Ганна Коваленко зазначила, що чинне законодавство потрібно переглянути у бік збільшення підтримки постраждалих сімей.

"На засіданні були презентовані основні положення законопроекту, який має вирішити соціальні проблеми родин заручників і зниклих безвісти. Зокрема, пропонується надавати родинам соціальну, правову та психологічну підтримку. Також передбачається медична допомога під час реабілітації звільнених осіб. Над цим законопроектом працювали, зокрема, громадські організації, Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій, Міністерство соціальної політики", — повідомили в прес-службі Офісу президента.

Також планується збільшити фінансування програми "Доступне житло" для громадян, які брали участь у бойових діях.

"Ця програма передбачає 50-відсткову державну допомогу на вартість житла. Таким чином, державний бюджет допомагає людині придбати житло, — підкреслив первый заступник міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Антон Колумбет.

Раніше портал "Коментарі" писав, що ОБСЄ зафіксувала зменшення кількості вибухів на Донбасі майже вдвічі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!