Головна Новини Політика внутрішня політика Щоб нікого не образити, Милованов визнав себе "дебілом"
commentss НОВИНИ Всі новини

Щоб нікого не образити, Милованов визнав себе "дебілом"

Політик відреагував на коментар Коломойського щодо виступу "Кварталу 95"

22 жовтня 2019, 11:56 comments4576
Поділіться публікацією:
Щоб нікого не образити, Милованов визнав себе "дебілом"

Олігарх Ігор Коломойський жорстко відреагував на слова міністрів, які розкритикували пісню про Гонтарєву, при цьому він назвав Мілованова "дебілом" через його коментар  про те, що випуск "95 Кварталу" може негативно вплинути на закордонних інвесторів.

У той же час, міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Мілованов визнав, що він "дебіл".

"Я цього не приховую, що я дебіл. Я жартую. Тут головне — не це, а результати. Моє бачення – скандал вичерпаний, тому що висловилися всі", — зазначив він.



Говорячи про те, чи не ображається Милованов, він відповів так: "У моєї позиції – це не може бути питання персоналій. Це не можна переводити на персоналії. У кожного своя позиція, на скільки ця ситуація впливає. Всі люди – хороші. Обставини різні. Так думають економісти".

Як повідомляло видання "Коментарі", у випуску шоу "Вечірній квартал" студії "Квартал 95" ведучий Євген Кошовий і жіноча частина Національного заслуженого академічного українського народного хору їм. Верьовки висміяли згорілий будинок колишньої глави Нацбанку Валерії Гонтарєвої. За виступ у "Вечірньому кварталі" хору імені Верьовки заплатили трохи більше тисячі євро.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!