Головна Новини Політика внутрішня політика Через виступ хору їм. Верьовки у "Вечірньому кварталі" розгорівся скандал
commentss НОВИНИ Всі новини

Через виступ хору їм. Верьовки у "Вечірньому кварталі" розгорівся скандал

Нардепи готують звернення на ім'я спікера Ради, щоб заборонити хору їм.Мотузки виконувати гімн

21 жовтня 2019, 07:36 comments9683
Поділіться публікацією:








Через виступ хору їм. Верьовки у "Вечірньому кварталі" розгорівся скандал

У новому випуску шоу "Вечірній квартал" студії "Квартал 95" ведучий Євген Кошовий і жіноча частина Національного заслуженого академічного українського народного хору імені Григорія Верьовки виконали пісню на мотив відомої народної мелодії: "Горіла хата, палала, у Лондоні жінка плакала...". Таким чином вони висміяли підпал будинку екс-глави НБУ Валерії Гонтарєвої.


"Хата горить в Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Велерича... Люди вогонь побачили, почали допомагати, відра схопили, прибігли, в вогонь соляру плескали". У цій пісні мораль проста: хата згоріла від стіда", — заспівали артисти.

Колишня глава НБУ коментуючи виступ коміків, завила, що їм має бути соромно насміхатися над людським горем.

"Щодо цинізму "95-го Кварталу" сумнівів давно немає. Але участь у цьому народного хору, це вже ганьба для всієї країни", — сказала Гонтарєва.

Міністр України з питань культури, спорту і інформаційної політики Володимир Бородянський попросив вибачення у колишньої чиновниці за виступ хору імені Верьовки.

"Вибачте, Валерія Олексіївна, мені соромно за Національний заслужений академічний народний хор України імені Григорія Верьовки", – написав він на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Після виходу шоу, депутат від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко заявила, що зараз готується лист на ім'я спікера Дмитра Разумкова щоб ввести заборону на те, щоб хор їм. Верьовки не виконував гімн на відкритті і закритті сесій Верховної Ради.

Нагадаємо, у селищі Гореничі під Києвом спалили будинок колишньої глави Національного банку України Валерії Гонтаревої. З травня будинок використовувався як дачний, до вересня цього року територія перебувала під охороною шести працівників.

У зв'язку з цим інцидентом, президент України Володимир Зеленський доручив Голові СБУ Івану Баканову приєднатися до розслідування факту підпалу нерухомості.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про осіб, яких сама Валерія Гонтарева вважає причетними до підпалу її майна в Козятині. Вона також розповіла, що перед звільненням останньою краплею стало те, коли озброєні люди принесли до центрального входу в НБУ труну з лялькою, схожу на Гонтареву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!