Головна Новини Політика внутрішня політика У "Слуги народу" заявили, що перевірка нардепів відбудеться після консультації у психолога
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Слуги народу" заявили, що перевірка нардепів відбудеться після консультації у психолога

Керівництву фракції незабаром належить зустрітися з депутатами від партії

23 жовтня 2019, 03:30 comments1757
Поділіться публікацією:
У "Слуги народу" заявили, що перевірка нардепів відбудеться після консультації у психолога

Заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук прокоментувала можливу перевірку народних депутатів на поліграфі. За її словами, остаточне рішення буде прийнято після консультації з психологами та криміналістами. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі.

Кравчук зазначила, що керівництву фракції незабаром належить зустрітися з депутатами від партії, які входять в парламентський Комітет з питань фінансової, податкової та митної політики, і вислухати їх позицію.

"Ми маємо розуміти, чи можливе коректне використання такого обладнання у цій ситуації. Що стосується скандалу, в який потрапив В’ячеслав Медяник, то тут своє слово має сказати Генеральна прокуратура, яка вже пообіцяла провести відповідну перевірку. Аналізувати потрібно факти, а не здогадки. Але якщо провина когось із народних депутатів від "Слуги Народу" буде доведена  вони обов’язково понесуть відповідальність", — написала в соцмережі Євгенія Кравчук .

Раніше портал "Коментарі" писав, що екс-президент України Петро Порошенко не довіряє Державному бюро розслідувань та його керівництву і готовий пройти допит на поліграфі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.facebook.com/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!