Головна Новини Політика внутрішня політика Ми пропонуємо публікувати закони на офіційних сайтах, а не на папері, — Дубілет
commentss НОВИНИ Всі новини

Ми пропонуємо публікувати закони на офіційних сайтах, а не на папері, — Дубілет

Це допоможе прискорити процес вступу законів у силу

23 жовтня 2019, 15:10 comments1960
Поділіться публікацією:
Ми пропонуємо публікувати закони на офіційних сайтах, а не на папері, — Дубілет

В Україні незабаром може зникнути необхідність друкувати закони і постанови в газетах "Голос України" та "Урядовий Кур'єр". Про це на своїй сторінці в соцмережі написав Министр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет.

Передбачається, що закони і постанови будуть оприлюднюватися на офіційних сайтах, а не на папері. За словами Дубілета, подібна ініціатива дозволить уникнути відтягування вступу в силу тих чи інших законів, які спершу необхідно публікувати в пресі.

"До речі, кумедна історія, як я ініціював цей законопроект. Кілька тижнів тому Рада прийняла закон, який Кабмін дуже чекав — у нас під нього вже був передбачений комплекс заходів. І от, на наступний день, коли закон повинен був вийти в газеті і, таким чином, вступити в силу, ми виявили, що цього не сталося. Чому? Тому що співробітники друкарні сказали, що текст не помістився, і вони вирішили перенести його на наступний день. Цей випадок був непорозумінням, але взагалі маніпуляції з друкарнями для відтягування набрання чинності законів траплялися в історії України не раз", — говорить Міністр Кабінету міністрів.

Він також підкреслив, що після того, як Рада прийме закон, буде вирішуватися подальша доля видань "Голос України" та "Урядовий Кур'єр".

Раніше портал "Коментарі" писав, що Міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет запропонував переїхати в одну будівлю міністерствам, які зараз знаходяться в різних куточках Києва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!