Головна Новини Політика внутрішня політика "Я президент, мені 42-й рік, я не лох": Зеленський емоційно поспілкувався з добровольцем
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я президент, мені 42-й рік, я не лох": Зеленський емоційно поспілкувався з добровольцем

Зеленський відвідав Золоте де нахамив добровольцями, які виступають проти розведення військ

26 жовтня 2019, 15:17 comments13045
Поділіться публікацією:
"Я президент, мені 42-й рік, я не лох": Зеленський емоційно поспілкувався з добровольцем

Голова держави Володимир Зеленський сьогодні відвідав позиції українських добровольців в районі населеного пункту Золоте, в якому має відбутися розведення сил. Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомила група "Останній блокпост #Ні капітуляції".

Політик прибув на позиції щоб обговорити з ними про відвід сил і ситуацію на фронті.

Однак не діалог вийшов.

Доброволець Денис поцікавився у Зеленського, чи зустрінеться той з ветеранами з приводу акцій "Ні капітуляції", які пройшли по всій Україні, на що президент відповів, що він приїхав на позиції, щоб військові відвели зброю, а не вислуховувати ультиматуми.

Військовий повідомив главі держави, що презеденту мали передати інформацію про акції протесту в Україні і про бажання учасників зустрітися з ним, однак Зеленський поцікавився у добровольця, хто і що йому передавали, крім інформації про погоді, він нічого не чув.

"Він мені передав, я прочитаю. Послухай, я президент цієї країни. Мені 42-й рік. Я ж не лох якийсь. Я тобі прийшов і сказав — зброя прибери. А ти мене не перекладай на акції", — сказав Зеленський.

Зеленський обурився такою поведінкою військового і сказав, що він хотів побачити розуміння, а виявилося, що його сприймають, як лопуха, і якийсь хлопець перекладє стрілки з важливої теми на ту, яка йому цікава.

Як повідомляло видання "Коментарі", глава Української держави Володимир Зеленський заявив про те, що першими кроками до вирішення конфлікту на Донбасі стане припинення вогню і розведення сил.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!