Головна Новини Політика внутрішня політика "З СІЗО - відразу в мери": власник згорілого готелю "Токіо Стар" готується до виборів в Одесі
commentss НОВИНИ Всі новини

"З СІЗО - відразу в мери": власник згорілого готелю "Токіо Стар" готується до виборів в Одесі

Вадим Чорний з СІЗО відправив журналістам лист, де описав свої амбітні плани

29 жовтня 2019, 20:10 comments3707
Поділіться публікацією:
"З СІЗО - відразу в мери": власник згорілого готелю "Токіо Стар" готується до виборів в Одесі

Відомий одеський бізнесмен Вадим Чорний, який перебуває під вартою у справі про смертельне пожежу в одній із своїх готелів "Токіо Стар", має намір балотуватися в голови Одеської міськради на найближчих місцевих виборах. Про це передає видання "Думська" з посиланням на лист Чорного з СІЗО, яке останній відправив до редакції.

"Чому я вирішив балотуватися в мери? Мене дістав цей день бабака. Кожен раз, коли я підтримую чергового кандидата, який здається якщо не кришталево чесним, то адекватним, він не виявляється ні тим, ні іншим. Я не вірю Труханова, і ви знаєте, чому. Я не вірю Зе-кандидатові Леонову, тому що немає — кухарка може керувати державою", — пише укладений.

Чорний зазначив, що володіє всіма якостями для управління містом-мільйоником, а також не допускати провальних помилок часів Кучми, Януковича, а також зароджується "бєспрєдєл" у часи президента Зеленського.

"Для управління мільйонним містом потрібен реальний, великий управлінський досвід, а не тільки бажання долучитися до десятимільярдним бюджету. Я бачив прокурорське свавілля часів Кучми, Януковича. І мені сумно бачити зародження такої ж системи при Зеленском — президента, якого я підтримував на виборах. Потрібна правова система. Я не створю її на рівні України, але створю в Одесі. Я не допущу перетворення міської ради в збіговисько безсловесних депутатів, у яку перетворили Раду. Керувати містом буде не мінливе думку активістів, а прості, всім зрозумілі і прозорі правила. У СІЗО я побачив пекло. І я зроблю все, щоб в пекло не перетворилася Одеса. Вона заслужила бути раєм", — резюмує він.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що укладений під варту одеський бізнесмен вже раніше звертався з таким же листом з ізолятора і до Володимиру Зеленському. Тоді Чорний намагався донести гаранта, що не винен у смерті вісьмох людей, згоріли живцем в його готелі, а приводом для суду застосувати до власника "Токіо Стар" самий строгий метод захід — взяття під варту — стала публічна заява президента на Facebook, в якому Зелеснкий передчасно і незаконно призначив Чорного винним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!