Головна Новини Політика внутрішня політика У "Слуги народу" запропонували оголосити недовіру Максиму Нефедову
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Слуги народу" запропонували оголосити недовіру Максиму Нефедову

Під час засідання між Дубинським і Нефедовим виникла перепалка

30 жовтня 2019, 19:47 comments8539
Поділіться публікацією:
У "Слуги народу" запропонували оголосити недовіру Максиму Нефедову

Сьогодні народний депутат від партії "Слуга Народу" Олександр Дубинський запропонував парламентському комітету з питань фінансів, податкової та митної політики висловити політичну недовіру голові Державної митної служби Максиму Нефедову. Про це передає "Інтерфакс-Україна".

Так, під час обговорення поточних проблем в роботі митниці, Дубинський розкритикував потенційно можливе призначення виконуючим обов'язки керівника Волинської митниці та, відповідно, переклад з ДФС в нову структуру екс-керівника Чернігівської митниці Олександра Шавлак, Закарпатській — Миколи Ясевич, Львівській — Володимира Цабака. На думку нардепа, ці особи раніше фігурували в скандалах, пов'язаних з контрабандою.

У відповідь на це Максим Нефьодов закликав Дубинського надати всі докази свідчать проти цих чиновників, правоохоронні органи, підкресливши, що рішення про переведення з ДФС в нову службу глава відомства прийняв тільки за Шавлак.

"Для мене це звучить досить голослівно. Я поки що задоволений роботою Шавлак на Волині, де він є виконуючим обов'язки. — і з точки зору показників (митних надходжень — прим.ред.), і з точки зору боротьби з контрабандою. Я вчора направив до Мінфіну пропозицію, щоб призначити його в. о. за реєстрацією нової юрособи регіональної митниці Державної митної служби", — прокоментував Нефьодов.

У свою чергу, Дубинський відповів опоненту, зробивши два речення на вибір.

"Або запропонувати пану Нефедову з тим зауваженням, які ми йому висловили, місяць на роботу і потім знову з доповіддю сюди, як він прореагував на всю цю історію з призначеннями... Друга пропозиція — проголосувати висунення недовіри пану Нефедову", — підсумував нардеп.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що САП направила порядку для допиту всім членам Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!