Головна Новини Політика внутрішня політика У день визволення України від нацистів партія Медведчука символічно об'єднав всю країну, - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

У день визволення України від нацистів партія Медведчука символічно об'єднав всю країну, - експерт

На відміну від інших партій Верховної Ради, "Оппозициционная платформа - За життя" згадала про заслуги ветеранів

31 жовтня 2019, 15:25 comments1802
Поділіться публікацією:
У день визволення України від нацистів партія Медведчука символічно об'єднав всю країну, - експерт

Тільки "Опозиційна платформа-За життя" широко відзначила 75-річчя визволення України від нацистів. Всі інші партії, котрі засідають у Верховній Раді, проявили повну байдужість. Про це повідомив політичний експерт Олексій Калініченко в своєму блозі для видання "Кореспондент".

Так, політолог відмітив, що, крім Зеленського та Разумкова, "більше ніхто з вищих чиновників — ні прем'єр Гончарук, ні глава Офісу президента, ні віце-прем'єри, ні міністри. Ні голова фракції, ні рядові депутати від "Слуги народу" не наважилися висловити повагу до ветеранів і полеглих за визволення України від нацизму".

"Але найбільше прикро за ветеранів, тому що невдячні нащадки не запросили їх покласти квіти до Вічного вогню разом з президентом", — зазначив він.

Партії Порошенка і Вакарчука проігнорували 75-річчя звільнення України, а декілька місцевих організацій "Батьківщини" примудрилися перекрутити суть свята, пише Калініченко.

"Партії "Європейська солідарність" і "Голос" проігнорували пам'ятну дату, ніби води в рот набрали. Серед однопартійців Тимошенко відзначили тільки пара місцевих організацій у Дніпропетровській і Черкаській областях. Причому бютівці використовували заходи, щоб озвучити заклики, спрямовані на продовження війни на Донбасі. А такі слова суперечать ідеології свята, яка має чітку антивоєнну спрямованість", — підкреслив експерт.

На контрасті, зазначає Калініченко, партія Віктора Медведчука в цей день провела заходи по всій Україні, символічно об'єднавши всю країну.

"А ось партія Медведчука символічно об'єднав у цей день всю країну. "Опозиційна платформа" провела урочисті заходи по всій Україні — у Києві та Київській області, на Буковині, Сумщині, Закарпатті та Донеччині", — охарактеризував автор.

За словами Калініченко, партійці "Опозиційної платформи" на ділі показали, що працюють над тим, щоб "зшивати країну".

"На ділі показали, що працюють над тим, щоб "зшивати країну", як сказав у своєму виступі Медведчук", — підкреслив політичний експерт.

Калініченко зазначив, що Медведчук з соратниками стали єдиними, хто прийшов до Вічного вогню разом з ветеранами ВВВ.

"Медведчук, Рабинович, Шуфрич та інші прийшли в Парк Слави великою делегацією, де у повному складі була присутня і фракція" Опозиційної платформи" в Раді, і керівники регіональних осередків, і соратники з громадських організацій. А головне — вони прийшли разом з ветеранами ВВВ, яким було приємно, що їх подвиг цінують та поважають", — поділився враженнями автор.

"Сам глава політради підкреслив, що українці в неоплатному боргу перед ветеранами. До речі, його однопартійці допомогли багатьом ветеранам дістатися до Парку Слави, адже всі вони вже дуже літні люди, яким потрібна допомога", — звернув увагу політичний експерт Олексій Калініченко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що народні депутати від "Опозиційної платформи" на чолі з Віктором Медвкедчуком дійсно поклали квіти на честь пам'ятної дати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!