Головна Новини Політика внутрішня політика Столярчук просить визнати його звільнення з посади заступника генпрокурора протиправним
commentss НОВИНИ Всі новини

Столярчук просить визнати його звільнення з посади заступника генпрокурора протиправним

Екс-заступник прокурора просить суд поновити його на посаді

31 жовтня 2019, 16:06 comments1440
Поділіться публікацією:
Столярчук просить визнати його звільнення з посади заступника генпрокурора протиправним

Звільнений раніше з посади заступника генерального прокурора України Юрій Столярчук намагається відновити свою посаду. Відповідний позов він подав в Окружний адміністративний суд міста Києва.

Як повідомляє прес-служба адміністративного суду міста, Столярчук просить визнати звільнення протиправним і відновити його на посаді.

о Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов Юрія Столярчука  до Генеральної прокуратури України. Позивач просить суд визнати протиправним та скасувати наказ Генерального прокурора  від 25 вересня 2019 року про звільнення його з посади заступника Генпрокурора. Водночас, позивач просить поновити його на зазначеній посаді. Наразі судом вирішується питання про відкриття провадження в даній адміністративній справі", — повідомили в прес-службі Окружного адміністративного суду міста Києва.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Кабінет міністрів України звільнив директора Інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича. Його діяльність піддавалася різкій критиці з боку російських офіційних осіб. Також критикували і польські політики, звинувачуючи в героїзації українських націоналістів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!