Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук: Ідея вступу України в НАТО проводить лінію розколу між Заходом і Сходом України
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук: Ідея вступу України в НАТО проводить лінію розколу між Заходом і Сходом України

За результатами опитування, менш ніж половина українців виступає за членство в НАТО – 41%

31 жовтня 2019, 18:48 comments1417
Поділіться публікацією:
Медведчук: Ідея вступу України в НАТО проводить лінію розколу між Заходом і Сходом України

Один із засновників політичної партії "Опозиційна платформа ‒ За життя" Віктор Медведчук вважає, що президент України Володимир Зеленський так і не зміг зробити потрібних висновків із стратегічно неправильних рішень свого попередника. На його думку, в даний момент Зеленський просуває ту ж саму ідею, що і Петро Порошенко, щодо вступу України в НАТО. Про це йдеться на офіційному сайті ОПЗЖ.

"Нав'язливу ідею колишнього президента Порошенка з приводу отримання Плану дій щодо членства в НАТО зараз дуже активно просуває нинішня влада на чолі з Зеленським. Він так і не зміг проаналізувати прорахунки свого попередника і зробити правильні висновки. Саме маніакальне бажання Порошенка, Турчинова, Парубія і Яценюка "проштовхнути" Україну в НАТО спричинило розкол в Україні", — вважає Медведчук.

Політик акцентує увагу на недавньому дослідженні фонду "Демократичні ініціативи" ім. Ілька Кучеріва. За результатами опитування, менш ніж половина українців виступають за членство в НАТО – 41%, за позаблоковий статус України – 36%. На думку Медведчука, ці дані є незаперечним фактом відсутності в країні єдиної думки, яка б говорила про бажання громадян бачити Україну в Північноатлантичному альянсі.

Голова ОПЗЖ також упевнений, що Зеленський робить все, щоб повернення Донбасу в Україну і України на Донбас стало неможливим.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що тільки "Опозиційна платформа-За життя" широко відзначила 75-річчя звільнення України від нацистів. Всі інші партії, котрі засідають у Верховній Раді, виявили повну байдужість.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!