Головна Новини Політика внутрішня політика Через зміну влади, відомий російський блогер Бабченко покинув Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Через зміну влади, відомий російський блогер Бабченко покинув Україну

Аркадій Бабченко, який активно виступає проти політики Володимира Путіна, переїхав в Україну ще 2 роки тому

3 листопада 2019, 18:24 comments2780
Поділіться публікацією:
Через зміну влади, відомий російський блогер Бабченко покинув Україну

Відомий російський блогер Аркадій Бабченко, який активно виступає проти політики Володимира Путіна, покинув Україну. У ній він прожив близько двох років, коли змушений був тікати від переслідувань російських спецслужб. Про рішення покинути країну Бабченко написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я не розумію, а чого всі так сполошилися? Якщо українці виберуть "кандидата Х", я на наступний день починаю операцію "я звалюю". Про це я написав півроку тому. І ось, рівно, майже день у день. Я сказав – я зробив. У чому проблема?", — написав блогер на своїй сторінці у відповідь на "галас" навколо його від'їзду.

Варто відзначити, що в травні минулого року була запущена "качка" про смерть Бабченка. На наступний день голова СБУ Василь Грицак спростував всі чутки, сказавши, що неправдива інформація була оприлюднена для затримання Бориса Германа. За даними відомства, саме він був найнятий російськими спецслужбами для вбивства блогера Бабченка, який втік зі своєї Батьківщини через конфлікт з владою.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на адміністративному кордоні між Кримом і Херсонською областю російські спецслужби затримали відомого кримського правозахисника Абдурешита Джеппарова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!