Головна Новини Політика внутрішня політика За Федину, яка погрожувала президенту, взялося ДБР
commentss НОВИНИ Всі новини

За Федину, яка погрожувала президенту, взялося ДБР

Генпрокуратура направила справу скандального відеоролика Федыны і Звіробій у Держбюро розслідувань

6 листопада 2019, 15:48 comments3698
Поділіться публікацією:
За  Федину, яка погрожувала президенту,  взялося ДБР

У Державному бюро розслідувань розпочали слідство за фактом погроз президентові України з боку народного депутата від "Європейської солідарності" Софії Федини. Про це передає видання "Укрінформ", посилаючись на повідомлення прес-секретаря відомства Анжеліку Іванову.

"Кілька днів тому Генпрокуратура внесла відомості по даному виробництва в єдиний реєстр правопорушень, а підслідність цього виробництва визначили за нами", — сказала Іванова.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що депутат Федина та її подруга і волонтер Маруся Звіробій оскандалилися після відеоролика, в якому в агресивному і зневажливій манері зверталися до глави держави і головнокомандувачу Володимиру Зеленському. В одній із реплік народний депутат побажала гаранту потрапити під обстріл проросійських бойовиків, а Звіробій в буквальному сенсі "дала слово", що Зеленського "підірвуть" в наступний раз, коли він відвідає зону ООС.

Тоді ролик викликав приголомшливу реакцію громадськості, але сам Зеленський його коментувати не вважав за потрібне. Однак, найбільше прихильників президента і верховенства закону стурбувала інертна реакція з боку правоохоронців. На щастя, депутати фракції "Слуга народу" не стали замовчувати цей кричущий випадок і звернулися з заявами проти двох патріоток в ГПУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!