Головна Новини Політика внутрішня політика В Золотому не було обстрілів після розведення, - Хомчак
commentss НОВИНИ Всі новини

В Золотому не було обстрілів після розведення, - Хомчак

Безпека на ділянці, за словами начальника Генштабу, забезпечена на «100%»

7 листопада 2019, 18:02 comments1820
Поділіться публікацією:
В Золотому не було обстрілів після розведення, - Хомчак

В Золотому-4 Луганській області після розведення сил від лінії розмежування не було зафіксовано жодного порушення режиму тиші. Про це заявив начальник Генерального штабу ЗСУ Руслан Хомчак, передає "РБК-Україна".

"Сім днів тиші було витримано в області, яка роводилася. З тих пір не було тут ніяких порушень. В районі хутора Вільний обстріли відбуваються, а в області розведення — ні", — сказав начальник Генштабу.

Хомчак підкреслив, що в Золотому безпека "забезпечена на 100%".

Крім того, тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор, який з іншими іноземними послами відвідав Донбас, заявив, що Україна виконала всі свої зобов'язання для зустрічі лідерів країн "нормандської четвірки".

Як повідомляв сайт "Коментарі", 29 жовтня міністр закордонних справ Вадим Пристайко заявив, що в Золотому почався процес розведення сил. У Штабі ООС повідомили, що дзеркальне розведення почалося в зв'язку з дотриманням режиму "тиші" протягом 7 днів, як передбачають домовленості.

Штаб ООС 1 листопада повідомив про закінчення розведення сил і засобів в районі Золотого-4 Луганській області.

Так званий глава представництва самопроголошеної "Луганської народної республіки" у Спільному центрі з контролю і координації режиму припинення вогню Михайло Филипоненко повідомив про те, що завершено процес розведення сил.

Спеціальний представник голови ОБСЄ в Україні Мартін Сайдік повідомив про те, що місія Організації підтвердила завершення відведення сил і засобів в районі Золотого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!