Головна Новини Політика внутрішня політика Розведенню бути сьогодні: командувач ООС заявив про готовність
commentss НОВИНИ Всі новини

Розведенню бути сьогодні: командувач ООС заявив про готовність

Командувач ООС Володимир Кравченко підтвердив, що розведення сил розпочнеться сьогодні о 12:00

8 листопада 2019, 11:30 comments1404
Поділіться публікацією:
Розведенню бути сьогодні: командувач ООС заявив про готовність

Україна сьогодні, в 12:00, почне відвід сил і засобів поблизу населених пунктів Богданівка і Петровське Донецької області. Про це інформує прес-центр Операції об'єднаних сил.

В останній раз на цій ділянці порушували режим тиші 30 жовтня, що підтвердив звіт спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Протягом тиждня все ж вдалося дотримуватися умов припинення вогню і тому дата чергового розведення сил призначена на сьогодні, 8 листопада.

Командувач Об'єднаними силами генерал-лейтенант Володимир Кравченко заявив, що сьогодні о 12:00 українська сторона дасть сигнал про старт розведення – пустить білу ракету. У випадку, якщо супротивник не відреагує таким же чином, то це буде означати факт зриву операції і чергове недотримання міжнародних домовленостей.

Нагадаємо, що в Києві, 7 листопада, прийняли рішення про черговий етап розведення сил в районі Петрівського і Богданівки, що на сході України, оскільки обом сторонам вдалося витримати режим тиші.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Золотому-4 Луганської області після відводу сил від лінії розмежування дотримується режим припинення вогню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!