Головна Новини Політика внутрішня політика За нардепа Дубневича внесли заставу, - адвокат
commentss НОВИНИ Всі новини

За нардепа Дубневича внесли заставу, - адвокат

Внесена сума виявилася на 10 млн грн більшою від встановленої судом

8 листопада 2019, 14:55 comments1844
Поділіться публікацією:
За нардепа Дубневича внесли заставу, - адвокат

За народного депутата ("За майбутнє") Ярослава Дубневича, який був заарештований за підозрою в корупції, внесли заставу. Про це заявив адвокат нардепа Олексій Шевчук, повідомляє телеканал "Наш".

Юрист зазначив, що суму вносили 6 і 7 листопада кілька людей. Причому було сплачено 100 млн грн — на 10 млн грн більше, ніж встановила Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду.

Нагадаємо, Ярослав Дубневич у Верховній Раді 8-го скликання очолював парламентський Комітет з питань транспорту. На думку слідства, Дубневич використовував свій пост глави Комітету для впливу на топ-менеджерів "Укрзалізниці". Зібрані матеріали вказують на узгоджене завищення цін на стрілочну продукцію для залізниць. В результаті, збиток державі склав понад 93 млн грн.

Як повідомляв портал "Коментарі", 31 жовтня Ярославу Дубневичу вручили підозру у справі про виведення активів з "Укрзалізниці".

7 листопада Апеляційна палата Вищого антикорупційного суда прийняла рішення про арешт Дубневича на два місяці. Сума застави була знижена зі 100 млн грн до 90 млн грн.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!