Головна Новини Політика внутрішня політика Фотофакт: як буде виглядати митниця майбутнього в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Фотофакт: як буде виглядати митниця майбутнього в Україні

Глава ДМС поділився візуалізацією проекту "Нова митниця"

9 листопада 2019, 17:12 comments2655
Поділіться публікацією:
Фотофакт: як буде виглядати митниця майбутнього в Україні

У Державній митній службі України продовжують будувати масштабні плани по модернізації українських пунктів пропуску. Глава ДМС Максим Нефьодов на своїй сторінці в Facebook показав, на що в майбутньому підуть виділені мільйони з держскарбниці.

"Пункти пропуску можуть бути і такими", — пише Нефьодов, підкріплюючи свої слова проектами з візуалізацією української митниці майбутнього. Глава ГТС переконаний, що незважаючи на всі палки в колеса і перешкоди з боку "досвідчених держслужбовців", проект "Нова митниця" все ж вдасться реалізувати.

Нагадаємо, в наступному році чиновники планують реконструювати 12 пропускних об'єктів за 488 млн грн з держбюджету. У масштабних планах ДМС — відремонтувати старі та побудувати нові пункти пропуску, а також обладнувати їх сканерами, ваговими комплексами і інтегрованими системами відеоспостереження.

Так, вже у 2020 року почнуть роботу над 16 об'єктами, при цьому будівництво пріоритетних пунктів пропуску "Рава-Руська", "Краковець" та "Шегині" реалізують за рахунок польського кредиту в сумі 98 млн грн.

btMWBm2AfXD3-s5MoZdbADLz2.jpg




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!