Головна Новини Політика внутрішня політика Арахамія напророкував діючому парламенту коротку долю
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія напророкував діючому парламенту коротку долю

Глава фракції "Слуга народу" на 75% переконаний, що саме цей парламент в цьому складі не буде працювати чотири роки

10 листопада 2019, 17:40 comments2261
Поділіться публікацією:
Арахамія напророкував діючому парламенту коротку долю

Голова фракції "Слуга народу" Давімд Арахамія зробив невтішний прогноз для народних депутатів IX скликання, зазначивши, що до кінця встановленого терміну вони не допрацюють. Про це інформагентство "РБК-Україна".

Так, на з'їзді фракції "Слуга народу" Арахамія зазначив, що "поки немає потужних сигналів для припинення повноважень парламенту IX скликання", але його передчуття говорить про зворотне.

"До мене підійшов журналіст і каже скільки часу буде існувати цей парламент. Я кажу: немає ніякої думки. І він каже, а наскільки ймовірним є, що він буде працювати чотири роки. Я кажу, якщо взяти особисте відчуття на даний час, адже воно змінюється ... я говорю, що 75% ймовірності, що не буде чотири роки працювати саме цей парламент в цьому складі. Це я підтверджую, але я не сказав, що скоро або завтра будуть розпускати парламент. Такого не було і немає ніяких потужних сигналів ", — підкреслив голова політичної сили.

Арахамія додав, що перезавантаження уряду ймовірно відбудеться раніше, ніж переобрання складу Верховної Ради.

"Якщо далі будуть відбуватися таке розхитування на всі боки, і ми почуємо, що ми не одна команда, то це і буде приводом того, що треба щось міняти. А що можна міняти? Тільки перезавантаження, це нормальний процес. Спочатку, я точно думаю, що буде перезавантажений Кабмін. За теорією ймовірності, ймовірність того, що Кабмін піде раніше парламенту, в два або в три рази вище, ніж парламент до Кабміну. ​​Але зараз немає у Кабміну ніяких ризиків ", — резюмував політик.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Мінкультури заперечують свою функцію "стандартизації" журналістських новин, за указом президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!