Головна Новини Політика внутрішня політика У Петровському військові приступили до розмінування на ділянці розведення сил
commentss НОВИНИ Всі новини

У Петровському військові приступили до розмінування на ділянці розведення сил

У Петровському українська сторона почала процес розмінування

13 листопада 2019, 13:59 comments1645
Поділіться публікацією:
У Петровському військові приступили до розмінування на ділянці розведення сил

Начальник прес-центру штабу операції Об'єднаних сил Андрій Агєєв повідомив, що сьогодні о 12:00 українські військові почали розмінування на ділянці розведення сил і засобів у Петровському.

За його словами, вчора пройшов етап верифікації відведення сил і засобів в районі цих населених пунктів.

Крім того, про початок розмінування повідомили представники самопроголошеної "Донецької народної республіки".

Як повідомляло видання "Коментарі", 12 листопада Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ отримала інформацію з боку "ДНР" про закінчення процесу розведення в Петровському на ділянці №3.

У теж час, українські військові 11 листопада завершили черговий етап розведення сил поблизу населених пунктів Богданівка і Петровське. Відвід військових і техніки на ділянці №3, що біля сіл Петрівське і Богданівка, тривав з 9 листопада.

Нагадаємо, що в Києві, 7 листопада, прийняли рішення про черговий етап розведення сил в районі Петрівського і Богданівки, що на сході України, оскільки обом сторонам вдалося витримати режим тиші.

29 жовтня міністр закордонних справ Вадим Пристайко заявив, що в Золотому почався процес розведення сил. У Штабі ООС повідомили, що дзеркальне розведення почалося в зв'язку з дотриманням режиму "тиші" протягом 7 днів, як передбачають домовленості.

Штаб ООС 1 листопада повідомив про закінчення розведення сил і засобів в районі Золотого-4 Луганській області.

Так званий глава представництва самопроголошеної "Луганської народної республіки" у Спільному центрі з контролю і координації режиму припинення вогню Михайло Филипоненко повідомив про те, що завершено процес розведення сил.

Спеціальний представник голови ОБСЄ в Україні Мартін Сайдік повідомив про те, що місія Організації підтвердила завершення відведення сил і засобів в районі Золотого.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!