Головна Новини Політика внутрішня політика "Будемо говорити тільки з Росією, а не з бойовиками", - Безугла
commentss НОВИНИ Всі новини

"Будемо говорити тільки з Росією, а не з бойовиками", - Безугла

Вона підкреслено заявила, що бойовики ОРДЛО - всього лише маріонетки Кремля

13 листопада 2019, 16:37 comments2483
Поділіться публікацією:
"Будемо говорити тільки з Росією, а не з бойовиками", - Безугла

Центральна влада Києва відмовляється проводити переговори щодо врегулювання ситуації на Донбасі з так званим керівництвом непідконтрольних територій Луганської та Донецької областей. Про це заявила заступник голови комітету з національної безпеки Мар'яна Безугла, передає "Інтерфакс".

"Ми будемо уникати будь-яких спроб нав'язати комунікацію не з Росією, а з її маріонетками", — повідомила вона у відповідь на прохання прокоментувати заяву представника РФ в Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації в Донбасі про необхідність закріплення особливого статусу Донбасу в Конституції України і проведення прямих переговорів з ватажками бойовиків.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в своєму останньому телефонній розмові Володимир Путін і Ангела Меркель включили тему Донбасу, зійшовшись на тому, що регіону необхідно надати особливий статус.

"Проведене грунтовне обговорення питань врегулювання ситуації в Україні, зокрема, з урахуванням підписаного в (Тристоронньої — прим. ред. ) контактній групі представниками Києва, Донецька і Луганська "формули Штайнмайера", а також розведення збройних сил та засобів на "пілотних" ділянках поблизу населених пунктів Станиця Луганська і Золоте і початку цього процесу села Петровське", — зазначила прес-служба Кремля за фактом бесіди двох лідерів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!