Головна Новини Політика внутрішня політика Баканов: "Зрозуміло, у мене не було з Богданом ніякої бійки"
commentss НОВИНИ Всі новини

Баканов: "Зрозуміло, у мене не було з Богданом ніякої бійки"

Глава СБУ спростував чутки, які приписують йому разом з головою Офісу президента

13 листопада 2019, 18:37 comments1541
Поділіться публікацією:
Баканов: "Зрозуміло, у мене не було з Богданом ніякої бійки"

Глава СБУ Іван Баканов заявив, що поширена на початку місяця інформація про те, що він нібито побився з головою Офісу президента Андрієм Богданом, вибивши йому зуб, є відвертим фейком. Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Главком".

"Першою інформацію про це мені скинула дружина, другою або третьою людиною був безпосередньо сам Богдан. Звичайно, у нас не було жодної бійки. Навіть з точки зору фізики: це якої сили повинен бути удар, щоб вибити зуб!", — дивується Баканов.

Він також розповів, що його стосунки з головою Офісу обмежуються професійною діяльністю, зазначивши, що це забезпечить більш стабільні відносини і в майбутньому.

"Я прийшов працювати на державу, а не вибудовувати відносини з Богданом. Чим менше у тебе дружніх відносин, у тому числі на новому робочому місці, тим менше кинджалів буде з часом в спині", — підкреслює глава СБУ.

При цьому Баканову абсолютно байдуже, хто поширює такі чутки, але він нічого не має проти того, що й сам Богдан навмисно підігріває до них інтерес.

"Знаєте, в політиці мені подобається почуття гумору пана Трампа (президент США — прим. ред.). А за гумором пана Богдана я не стежу", — підсумував він

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Офісі президента першими спростували інформацію про те, що між головою та Іваном Бакановым сталася бійка, яка призвела до фізичних каліцтв.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!