Головна Новини Політика внутрішня політика Баканов пояснив причину корумпованості органів СБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Баканов пояснив причину корумпованості органів СБУ

Голова СБУ назвав свою зарплату і порівняв її з рядовим окладом

13 листопада 2019, 20:58 comments2051
Поділіться публікацією:
Баканов пояснив причину корумпованості органів СБУ

Глава СБУ Іван Баканов зізнався, що його зарплата на новій посаді становить 53 тисячі гривень в місяць, що, на його думку, досить пристойні гроші, в порівнянні з тим, що заробляють його підлеглі на держслужбі. Про це він заявив у своєму інтерв'ю виданню "Главком".

"Багато хто говорить, що Служба безпеки є корумпованою. Ви просто подивіться на рівень заробітної плати її працівників і зрозумієте, що в принципі люди, які захищають нашу країну, просто фізично не можуть прожити таку заробітну плату. Я можу вам показати графіки, ви самі здивуєтеся", — зазначив Баканов.

Він також підкреслив, що законопроект, поданий до Верховної Ради для внесення реформ в систему СБУ передбачає гідне забезпечення матеріальних потреб співробітників структури, а також не виключає підвищення ставки і самого керівника.

"У мене зарплата 53 тисячі гривень, і це не найменша зарплата в країні. І хоча законопроектом передбачено більше, мова йде зовсім не про мене", — запевнив глава відомства.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що, за словами Івана Баканова, законопроект про грандіозні реформи в СБУ перекручено піднесений суспільству через ЗМІ. Чиновник не виключає і того факту, що з допомогою журналістів інформацією маніпулює хтось інший, який стоїть вище, а коли ЗМІ "розігнали" інформацію, порівняти її з істинною складно і не завжди необхідно широкого обивателю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!