Головна Новини Політика внутрішня політика Тейлор пояснив важливість допомоги США Україні для стримування російської агресії
commentss НОВИНИ Всі новини

Тейлор пояснив важливість допомоги США Україні для стримування російської агресії

Тейлор наголосив, що українці, зокрема під керівництвом нової адміністрації, прагнуть припинити війну, і вони прагнуть її припинити таким чином, аби росіяни залишили їхню територію

13 листопада 2019, 22:33 comments1749
Поділіться публікацією:
Тейлор пояснив важливість допомоги США Україні для стримування російської агресії

Росіяни шукають будь-яких ознак того, що міжнародна підтримка для України буде припинена. Про це Тимчасовий повірений США в Україні Вільям Тейлор заявив під час перших відкритих громадських слухань на засіданні Постійного спеціального комітету з питань розвідки Палати представників Сполучених Штатів в контексті розслідування в рамках процедури імпічменту президента США.

Тейлор повідомив, що допомога у галузі безпеки, яку США надають Україні, різноманітна. І одним із компонентів допомоги для України це контрбатарейні радіолокаційні станції. Інший компонент – це снайперська зброя. Ці озброєння і ця допомога дозволяють українській армії стримувати подальше вторгнення росіян на українській території.

Він висловив переконання, що потенційне вторгнення росіян призведе до загибелі більшої кількості українців і тому допомога США у галузі безпеки має стримуючий вплив і надає українцям можливість “вести переговори з позиції трохи більшої міцності, коли вони ведуть переговори з росіянами про припинення війни на Донбасі”. 

На його думку, допомога США українським Збройним силам України має стати більш ефективною зі стримуючим фактором, а також має створити можливість здійснювати заходи з протидії атакам, які здійснюють росіяни. Також він сказав, що велике значення має те, що Росія уважно стежить за тим, який рівень підтримки США надають Україні. 

Тейлор наголосив, що українці, зокрема під керівництвом нової адміністрації, прагнуть припинити війну, і вони прагнуть її припинити таким чином, аби росіяни залишили їхню територію. Українці хотіли би мати можливість вести переговори з позиції сили, або принаймні більшої сили, аніж вони мають зараз. Частина цієї сили, частина можливості українців вести переговори з росіянами для припинення війни на Донбасі залежить від Сполучених Штатів та іншої міжнародної підтримки. Якщо США припине або призупине допомогу у галузі безпеки, це стане сигналом як для українців, так і для росіян, які шукають будь-які ознаки слабкості.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Тейлор назвав головну проблему для світу з адміністрацією Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!