Головна Новини Політика внутрішня політика SIM-карти за паспортом: глава СБУ розповів, як буде простіше знайти мінера
commentss НОВИНИ Всі новини

SIM-карти за паспортом: глава СБУ розповів, як буде простіше знайти мінера

Останнім часом майже кожен день перекривають центральні станції метро – виною всьому дзвінки анонімів, які повідомляють про замінування

13 листопада 2019, 23:10 comments2252
Поділіться публікацією:
SIM-карти за паспортом: глава СБУ розповів, як буде простіше знайти мінера

Голова Служби безпеки України Іван Баканов вважає, що знайти анонімних мінерів було б набагато простіше, якби SIM-карти в Україні почали продавати за паспортом. Про це чиновник повідомив в інтерв'ю виданню "Главком".

Баканов акцентував увагу на тому, що останнім часом майже кожен день перекривають центральні станції метро – виною всьому дзвінки анонімів, які повідомляють про замінування. Такі повідомлення, каже чиновник, як правило, помилкові. Найчастіше вони надходять з РФ або окупованих територій.

Баканов зазначає, що на перевірку і реагування на помилкові повідомлення витрачається дуже багато часу і ресурсів. За його словами, обчислити "мінера" було б куди простіше, якщо б в Україні SIM-карти почали продавати за паспортом, мовляв, це значно поліпшило і спростило роботу СБУ.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що глава СБУ Іван Баканов зізнався, що його зарплата на новій посаді становить 53 тисячі гривень в місяць, що, на його думку, досить пристойні гроші, в порівняно з тим, що заробляють його підлеглі на держслужбі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!