Головна Новини Політика внутрішня політика ДБР підготувало підозру Порошенку і просить ГПУ зняти з нього недоторканність
commentss НОВИНИ Всі новини

ДБР підготувало підозру Порошенку і просить ГПУ зняти з нього недоторканність

ДБР направило на підпис Генпрокурору підозру Петру Порошенку

18 листопада 2019, 11:34 comments3928
Поділіться публікацією:
ДБР підготувало підозру Порошенку і просить ГПУ зняти з нього недоторканність

Детективи ДБР передали до ГПУ на затвердження підозру щодо п'ятого президента Петра Порошенка. Про це у своєму Telegram написав юрист Андрій Портнов.

"Друзі, хороші новини. ДБР направив на підпис Генпрокурору першу підозру і проект подання на зняття депутатської недоторканності з Петра Порошенка", — зазначив він. Підозра спрямована на зняття депутатської недоторканності з екс-президента, і стосується це справи незаконного призначення Порошенком членів ВАСУ.

Як повідомляв портал "Коментарі", п'ятий гарант України і нинішній народний депутат партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко з середини літа навмисно пропустив 15 викликів на допит від Державного бюро розслідувань. Також ми писали про те, що у ГПУ є власні розслідування, пов'язані з колишнім президентом України. І вони відкриті не за зверненням Портнова, а за власним матеріалом, і пов'язані з зловживанням владою і службовим становищем.

Крім того, детективи НАБУ внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 367 Кримінального кодексу.

Справу відкрили на виконання рішення Вищого антикорупційного суду, який зобов'язав НАБУ почати розслідування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/PortnovUA
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!