Головна Новини Політика внутрішня політика Стало відомо, коли Рада візьметься за новий законопроект про особливий статус Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли Рада візьметься за новий законопроект про особливий статус Донбасу

Разумков розраховує, що Верховній раді вдасться розробити законопроект про особливий статус Донбасу за 11 календарних днів

19 листопада 2019, 05:34 comments1570
Поділіться публікацією:
Стало відомо, коли Рада візьметься за новий законопроект про особливий статус Донбасу

Новий законопроект про особливий статус окремих районів Донбасу буде розроблено за результатами зустрічі лідерів країн нормандської четвірки спільно з парламентом і суспільством. Про це заявив голова Верховної ради України Дмитро Разумков в ефірі "Свободи слова" на ICTV.

"Позиція президента і позиція більшості у Верховній раді була наступна: президент, повернувшись з нормандської зустрічі разом з парламентом і з суспільством, будуть створювати цей законопроект. Без залучення всіх зазначених структур це буде дуже складно зробити. Президент про це говорив. І вести якісь кулуарні або підкилимні розробки тих чи інших законопроектів — це порушувати ті обіцянки, які були дані українському суспільству", — сказав спікер.

Разумков розраховує, що Верховній раді вдасться розробити законопроект про особливий статус Донбасу за 11 календарних днів — між зустріччю у нормандському форматі (9 грудня) і останнім пленарним засіданням ВР в 2019 році (20 грудня).

 Як повідомляв сайт "Коментарі", президент Володимир Зеленський в ході візиту до Японії заявив, що питання врегулювання конфлікту на Донбасі можна вирішити тільки дипломатичним шляхом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!